pentuja

Pentue suunnitteilla kesällä 2022.

Nartun juoksuja odotetaan alkavaksi tammi-helmikuussa 2022.

Urosvalinta julkaistaan myöhemmin.

Pennut myydään aktiivisiin ja liikunnallisiin koteihin.

Pentueesta sijoitetaan yksi narttupentu aktiiviseen ja harrastavaan kotiin. Tutustuthan Kennelliitton sijoitussopimukseen kunnolla ja ennen kuin harkitset sijoituskoiraa, selvitä itsellesi mitä myönteisiä ja kielteisiä eroja on sijoitus ja omistuskoiran hankinnan ja pidon välillä.
Sijoitussopimus.


Sylvi on pieni, mutta sopusuhtaisesti rakentunut kaunisvärinen narttu. Luontaisesti tiivisrunkoinen ja lihaksikas. Luonteeltaan erittäin aktiivinen, älykäs, utelias ja erinomainen nenänkäyttäjä. Saalis- ja riistaviettinen. Hieman pehmeä, mutta osoittaa kuitenkin kovuutta ja dominoivia piirteitä. Resurssi- ja vieraskoira-aggressiivinen. Luonteenpiirteiltään vaativa yhdistelmä, mutta pysyy hallinnassa kouluttamisen kautta. On ns. yhden ihmisen koira. Sylvin kanssa harrastetaan MEJÄ:ä (verijälki) ja on osoittautunut luontaiseksi jälkikoiraksi.

Tulevalla urosvalinnalla pyritään tasapainottamaan luonnetta, mutta kuitenkin säilyttäen luonteen aktiivisuuden ja käyttöominaisuudet. Ulkomuodollisesti pyrin saamaan hieman lisää kokoa ja luuston vahvuutta, mutta sopusuhtaisuuden säilyttäen.

Pentueen narttulinja on periyttänyt tyypiltään luontaisesti vahvoja ja dominoivia yksilöitä. Aktiivisuustaso on ollut korkea. Edellä mainituista syistä, ei pentuja myydä pelkiksi kotikoiriksi.

Tervetuloa tutustumaan Sylviin sekä kenneliini!

Yhteydenotot sähköpostitse: kennel @ rottdames.fi tai puhelimitse 045-1254128 (arkisin vasta klo 17 jälkeen). Kerrothan itsestäsi ja toiveistasi pennun suhteen!

  • Sitovia varauksia otetaan vastaan aikaisintaan silloin, kun kasvattaja on tavannut pennusta kiinnostuneen henkilökohtaisesti, sopiva pentu on syntynyt pentueeseen ja kummatkin osapuolet ovat todenneet pentueen sopivaksi.
  • Varausmaksulla vahvistetaan pentuvaraus. Varausmaksua ei palauteta mikäli varaaja peruu varauksen.
  • Pennun ostaja sitoutuu käyttämään koiran virallisissa terveystutkimuksissa (PEVISA) sekä luonnetta mittaavassa testissä (LT/M) kasvattajan vaatimissa aikarajoissa. Koira on käytettävä virallisessa ulkomuodontarkastuksessa sen ollessa väintään 2-vuotias (kasvattaja järjestää).
  • Pennut sirutetaan, rekisteröidään ja terveystarkastetaan eläinlääkärin toimesta ennen luovutusta. Pennut myöskin loishäädetään useasti ennen luovutusta.
  • Kasvattajan tuki 24/7.

Rottdames Eloize

s. 26.3.2018

HD B/B ED 0/1 silmät ok
JLPP N/N

MH-luonnekuvaus hyväksytty

Ulkomuodontarkastus hylätty: hammaspuutos

Koetulos: MEJÄ AVO2

i: Bismarck von den Wichtelhäusern
A/A 0/0 silmät ok sydän ok

Working-dog

e: Liza vom Dunvanhof
A/A 0/1 silmät ok LT 140

KoiraNet
Kuvat